Leszel a barátom?

MagikMe

MagikMe

Helló!

2015. április 21. - MagikMe

Köszöntünk minden idetalálót: Azokat, akiket személyesen érint a játszóterünk ügye, mert sérült gyereket nevelnek és szeretnének ők is részesei lenni a nyüzsgő játszótéri életnek, és azokat, akiket azért érint személyesen, mert simán csak gyereket nevelnek, játszótérre járnak és szeretnék, ha a gyerekeik úgy nőnének fel, hogy már most megtanulják elfogadni a tőlük különböző embereket.

Köszöntjük azokat, akiket szakmájukból kifolyólag érdeklődnek az ügyünk iránt és azokat, akik csak úgy érdeklődnek az ügyünk iránt, mert szívükön viselik a sérült gyerkekek libikókázáshoz való jogát. Köszöntjük a barátainkat és ismerőseinket, valamint leendő barátainkat és ismerőseinket, és mindenkit, aki így vagy úgy támogat minket abban, hogy ez a terv valóra válhasson!

 Ezen a blogon olvashattok majd a történetünkről, saját tapasztalatainkról, valamint mindenféle gondolatunkról, amit a sérült gyerekeinket való nevelés során megfogalmaztunk magunknak a világról, az integrációról és a játszóterekről. Tartsatok velünk, szórakozzatok jól, gondolkodjatok el, és ha tehetitek, kérjük, támogassátok a kampányunkat az Indiegogo oldalán, és vigyétek hírünket, hogy valóra válhasson az álmunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://magikme.blog.hu/api/trackback/id/tr747385146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása