Leszel a barátom?

MagikMe

MagikMe

Nyári hírek

2015. augusztus 30. - MagikMe

Megpróbáljuk csokorba szedni a nyár történéseit, hogy mi minden történt a kampányzáró óta. Jó lesz azt egyben látni, milyen fejlemények vannak a házunk táján.

Először is elkezdtük gyártatni a prototípust, közben kiderült, hogy még a prototípusnak is kell prototípus, és hogy a prototípus prototípusa tuti, hogy hagy még kívánni valót maga után, amit ki kell javítani és kell mégegyet gyártani belőle, és ha az már rendben van, akkor majd talán egy napon az igazi első darab is elkészülhet. Föltéve, hogy a TÜV is egyetért ezzel, de nagyon úgy fest, hogy egyet fog, mert a prototípus prototípusára nem hivatalosan már rábólintottak. Ezek a gyári hírek röviden, és ezen a ponton szeretnénk több mindenkinek köszönetet mondani: Az Acer Kft.-nek, a Polyduct Zrt-nek, a Fablab-nek és a TÜV Süd-nek. Mindeközben készültek icipici kis 3D-s modellek is, hogy mutogatni és népszerűsíteni tudjuk a játékunkat itt-ott és amott, ezeket köszönjük a Varinexnek és a Gigamax 3D-nek. Bízunk benne, hogy hamarosan testet ölt az első igazi Labirintus, amit mostmár Pillango-nak hívunk, mert a libikóka mozgása nem lesz körkörös, (ez rugóügyi kérdés). így a kitalált hajós játék abban a formában nem fog tudni működni. Nem beszélve arról, hogy jó lenne, ha lehetne variálni, hogy milyen játék van középen és ha Labitrintusnak hívjuk, akkor csak labirintus lehet ott. Erre a középen lévő játékra hirdettünk ötletelést a Szigeten, ahová az Ability Park (Nagy Géza) hívott ki minket. Köszönjük a lehetőséget nekik, a feladat alapötletét a Cellux csoportos Csernátony Fanninak és a sokmillió jó ötletet a résztvevőknek, akik két zsáknyi ebből abból igazán szuper dolgokat barkácsoltak össze. De legfőképpen nagyon köszönjük a lelkesedést, először el se tudtuk képzelni, hogy mi keresni valónk lehet a Szigeten a MagikMe-vel, de mostmár tudjuk, hogy ez. Jó látni, hogy a vigadó ifjúság milyen nyílt szívvel és nagy kedvvel vetette bele magát a feladatba. Az igazsághoz még az is hozzá tartozik, hogy nem is mi magunk voltunk ott, mert egyikünk sem tudott a gyerekei és/vagy munkája, valamint földrajzi koordniátái miatt ott lenni, de e ponton is volt, aki kihúzzon minket a csávából:  Nagyon köszi Vidovszky Annának, aki a MagikMe mérnökség mellett erre is szakított időt, és Magyari Donátnak, aki minden nap ott volt, és lelkesen koordinálta a történéseket, köszi a többeknek is, akik ott voltak, és dolgoztak az ügyön: Vidovszky Dalmának, Tyukász Gergőnek, Sajó Daninak és Barcza Ákosnak.

Egyéb fontos dolgok is történtek, például barátok lettünk az UNICEF-fel, a Magyar Bizottsággal együttműködési megállapodást kötöttünk. Nagy megtiszteltetés ez nekünk, örülünk, hogy velük együtt dolgozhatunk a gyerekekért. 

Nem kevésbé fontos és nevezetes fejlemény, hogy a Kincs-ő Alapítvánnyal közösen nyertünk az Auchan pályázatán 3,4 millió forintot, amit arra fogunk fordítani, hogy öt Auchan közeli játszótérre Pillango-kat fogunk kihelyezni és minden átadást meg fogunk ünnepelni egy-egy családi rendezvénnyel, ahol mindenféle gyerekek és családjaik megtalálhatják majd a számításukat. Szuper integrált bulik lesznek, mert  hiszünk abban, hogy el kell kezdeni közösséget is építeni, ha azt szeretnénk, hogy a játszóterek megteljenek ilyen és olyan gyerekkel is, akik aztán együtt tudnak játszani. Köszönjük a bizalmat! 

A Pozsonyi úti Briós kávézó is támogatott minket, mágpedig úgy, hogy játékos gyűjtést rendeztek a javunkra. Köszönjük Nórinak!

Mi történt még? Két önkéntesünk Kiss Janó és Palotai Juci állhatatos munkával ráncbaszedték a kaotikus listát, hogy ki mindenki adakozott nekünk, és azok közül ki volt olyan szemfüles, hogy beikszelte, hogy ajándékot is szeretne kapni. Vagyis inkább szuvenirt. Aztán a Kisladik (Hatalmas köszi Győri Borinak!) elkészítette a szuveníreket , melyeket már postára is adtunk, és feltehetőleg már meg is érkeztek. Ugye? Már  csak a fesztivál szezon végét várjuk, hogy Senának legyen egy lélegzetvételnyi ideje, és elkészülhessen a köszönöm sláger és videoklip. 

Mindeközben tárgyalunk, struktúrálunk, elmélkedünk, kitalálunk, kipróbálunk, újragondolunk, megírunk, kiposztolunk, telefonálunk, és nem utolsósorban nyaralunk a gyerekeinkkel, ami önmagában elég nagy kihívás, lássuk be. 

Köszönjük, hogy figyelitek a dolgainkat, köszönjük, hogy itt tarthatunk, igyekszünk rászolgálni a belénk vetett bizalomra. Reméljük, hogy hamarosan olyan hírekkel jelentkezhetünk, hogy már ássák a gödröt a Pillangó bebetonozásához.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magikme.blog.hu/api/trackback/id/tr187716460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása