Leszel a barátom?

MagikMe

MagikMe

Highlights

2016. február 18. - MagikMe

Elhanyagolt blogunkra új bejegyzést kell írnunk most azonnal, mert nem gyakoroltuk eleget az Oszkárszövegünket, így nem tudtuk rendesen elmondani, hogy mi minden volt a fejünkben, amikor tegnap a Toldi moziban átvehettük a 2015-ös Highlight of Hungary díját, mert mi kaptuk a második legtöbb szavazatot. 

Leginkábbis az volt a fejünkben, hogy köszönjük, hogy ilyen sokan érzitek azt, hogy fontos, hogy spéci és a sima gyerekek együtt játszhassanak. Hogy ennyi ember minimum létezik, aki ha a keze ügyében lévő gyerekkel összefut velünk a játszótéren, bátran felszáll mellénk a Pillangóra. Ez önmagában igencsak jó érzés. Sokat dolgozunk, sokat küzdünk azért, hogy amit csinálunk az célt érjen, mert nagy dolog a Pillangó, de ennél sokkal több kell az igazi jó játszótér élményhez, és az igazi jó integrációhoz is. Ez egy első lépés, és még van ötezernégyszáz. Szóval fontos ilyen megerősítést kapni, mert így mégjobban tudjuk őrizni a hitünket abban, hogy elérjük a céljainkat, hogy lesznek minden gyerek számára befogadó terek, együtt játszó simák és fordítottak, az otthon-gyógytorna-gyógypedagógus-orvos négyszögből kiszabaduló családok, és ország-világ szerte sok Pillangó, Bucka és egyéb MagikMe különlegességek. 

Annak pedig különösen örülünk, hogy négy olyan projekt is járt a színpadon díjátvevés céljából,aki azon dolgozik, hogy valamiféle spéciséggel, fogyatékkal élő emberek életét közelebb hozza ahhoz, ami mások számára mindennapi. Hogy pl. van munkája, ahol alkot és létrehoz valamit, amit mások megvesznek (Maacraft), hogy van olyan menő ruhadarabja, ami igazán rá van szabva és kényelmes neki (Perceptual Thinkers) hogy elmehet kakaókoncertre a Fesztivál zenekar és a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány jóvoltából vagy játszhat a játszótéren a többiekkel (ez utóbbiak ugye mi vagyunk). 

Büszkeség ennyi ezért vagy azért érdekes és kreatív kezdeményezés (könyv, film, fesztivál, koncert, jóügy, miegyéb) között lenni. Köszönjük!! 

És ha igazán felkészült Oszkárdíj átvevő lennék, azt is elmondtam volna,  hogy úgy érzem magam, mint a nagymamám érezhette magát, amikor megírta róla az újság, hogy  "Új csillag tűnt fel a teniszsport egén", majd én is tutira mondom az unokáimnak, hogy megírta az internet, hogy highlightok voltunk (of Hungary). Köszönjük ezt nektek is!

 Ezen a képen az látszik, amit mi láttunk a nézőtérről, amikor nagyon nagyon meglepődtünk, mert egyáltalán nem számítottunk semmi ilyesmire:

img_1208.JPG

Ezen a képen (balról jobbra) Fruzsi, Flóra, Liptay Gabriella - a jelölőnk, és Kriszta láthatóak, no meg a plakett. 

hoh_mm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magikme.blog.hu/api/trackback/id/tr68402226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása