Leszel a barátom?

MagikMe

MagikMe

Mi az, hogy MagikMe?

2015. április 23. - MagikMe

Biztos sokak fejében megfordult a kérdés, hogy honnan szedtük ezt a furcsa nevet magunknak. Most fellibbentjük a fátylat erről az egyébként nem titokról. A MagikMe kifejezés, sokmindent egybeolvaszt, ami számunkra fontos, pláne ebben a kezdeményezésben. Egyfelől angolul a magic-szóval a varázslat szót hívja elő (varázslatos én/ varázsolj el), ami azért tetszik nekünk, mert mi már tudjuk, hogy ezek a speciális gyerekek mennyire varázslatosak, és mennyire képesek kivarázsolni minket a hagyományos gondolkodásmódunkból, másrészt ők is szeretik, ha elvarázsolódhatnak egy kicsit a játékban valami mássá, mint akik. Mindezeken kívül azonban van mégegy jelentése ennek a kifejezésnek, ami ebben a játszótér ügyben szintén igen fontos üzenet: a 'Magik me' hollandul annyit tesz: „Én is hadd!”  Úgy éreztük, ez a három szó tökéletesen kifejezi, azt, amiért vállalkozásunkat szárba szökkentettük. Hadd csatlakozhassanak a sérült gyerekek is a közös játékhoz!

magikme_logo_magyar.pngA szlogen kitalálása is kisebb kihívás elé állította a csapatot: Hónapokon keresztül ontottuk magunkból a szlogen-ötleteket, majd az igazi szuperszlogen megtalálása érdekében bevontunk profi reklám-szövegírókat is. Rengeteg jó ötlet született, de csak nem volt meg az igazi. Mígnem egy nap az egyik reklámszakember öt éves kislánya ki nem mondta a bűvös mondatot, amibe azonnal beleszerettünk: „Leszel a barátom?”

Szóval, leszel? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magikme.blog.hu/api/trackback/id/tr517388830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása