Leszel a barátom?

MagikMe

MagikMe

Pillangórajzás a Buckán innen

2016. május 09. - MagikMe

Pontosan egy éve, május hatodikán volt az a bizonyos este, amikor biztossá vált, hogy a MagikMe küldetése nem csak nekünk fontos. A tavalyi CrowdFunding kampányunk 16. napjának estéjén egyszercsak az indiegogo számlálója 100%-ra váltott. Összegyűlt a szükséges pénz a Pillangó prototípusához. Nemcsak mérhetetlenül boldogok voltunk, de tele tettvággyal éreztük, hogy ez az ügy sokaknak fontos. Legfontosabbként az embereknek: sérülteknek és épeknek - mindenki másképp, de képes. Akkor még csak remélni tudtuk, amit azóta tudunk, hogy talán vállalatoknak és önkormányzatoknak is az lesz.

Azóta rengeteg minden történt a MagikMevel: mellénk állt az Auchan, és ahogy azt nyomon követhettétek, Budapest 4 kerületében (Zuglóban, Újbudán, Óbudán és Pestszentlőrincen) tették lehetővé a Pillangó kihelyezését. Erről készítettünk nekik egy kis videót is, ami most itt, a blogon debütál:

A GE pályázatán is sikerrel indultunk, de erről kicsit később. Rengeteg ismeretséget és fontos partneri kapcsolatot kötöttünk, a teljesség igénye nélkül: felléphettünk a Rehab Critical Mass színpadán, kiállíthattunk a World Science Forumon, együttműködésbe kezdtünk a Suhanj! Alapítvánnyal és a TASZ-szal is. Az ötödik Pillangót a Normafára helyezték ki. A tél folyamán bekerültünk a Design Terminál mentorprogramjába, ahová hetente többször járunk képződni, és akik amellett, hogy segítenek kitalálni a helyes irányokat, külföldi bemutatkozási lehetőségeket is biztosítanak nekünk. Ahogy arról itt beszámoltunk, 2015 Highlights of Hungary díjasai lettünk, Valamint: elindult a születés útján emelt homokozónk, a Bucka, ami már az utolsó simítások és engedélyeztetések stádiumában van, de azt hiszem, ez olyan fontossággal bír, hogy külön posztot érdemel.

2016 tavaszáról, hogy aktuálisan is kapjatok rólunk képet:A GE nagylelkű támogatásának köszönhetően a Kincső Alapítvánnyal együttműködésben azok a városok gazdagodhattak Pillangóval, ahol van GE Fényforrás Gyár. Egészen pontosan, hogy ha arra jártok, el ne szalasszátok, hová kell menni játszótérre, valamint pár kép az átadó-ünnepségekről:

2016.04.06. Újpest, Semsey Aladár park (Lebstück Mária u. 61. előtt):

 

 

2016.04.15. Nagykanizsa, Dr. Mező Ferenc téri játszótér (Rózsa u. 8-hoz esik közel):

 img_2687.JPG

2016.04.18. Hajdúböszörmény, Ifjúsági Centrum Palinta játszótere:

 img_2743.JPG

2016.04.27. Kisvárda, Polgármesteri Hivatal mögötti játszótér:

 

Ha arra jártok, Zalaegerszegen 05.27-én avatunk libikókát, a Bóbita játszótéren (Hegyelja út 54.)

A következő helyeken találkozhatunk még idén tavasszal, nagy szeretettel várunk benneteket: május 12-én délelőtt a Kézenfogva Alapítvány programján játszunk a gyerekekkel a Margit-szigeten. A május 21-22-i hétvége nagyon különleges lesz: szombat délelőtt 10-kor a Bethesda Kórház Pillangója kerül felavatásra a Szeretethíd program keretében, majd másnap, 22-én Bécsbe megyünk, a L'Office által szervezett elő-gyereknapra. A Rutkai Bori koncerttel koronázott gyerekprogramon nem fogjátok elhinni, mire gyűjtenek, egy bécsi magyar csapat kezdeményezésére: bizony, arra, hogy Bécs egyik kerületébe is leszállhasson a Pillangó. Nagyon boldogok vagyunk, ez itt a program FB eseménye: https://www.facebook.com/events/204894159901859/, terjesszétek bátran, és köszönjük, hogy velónk vagytok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magikme.blog.hu/api/trackback/id/tr328697812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása