Leszel a barátom?

MagikMe

MagikMe

Itt a vége fuss el véle

2015. május 31. - MagikMe

Hát itt a vége! De csak a kampánynak! Minden más most kezdődik csak igazán. 

Szuper felemelő negyven nap áll a hátunk mögött. Olyan sok szeretetet, hátbaveregetést, felajánlást, támogatást minden jót kaptunk, hogy többször hatódtunk könnyekig. Köszönjük ezt nektek századszor is, mert lehet minket dicsérni, hogy ügyesek voltunk, de lehetünk mi ügyesek, ha érzéketlen szívekre találunk. Ez a siker nagyonis közös siker, a tiétek és a miénk. 

Tulajdonképpen el se hisszük, hogy eltelt negyven nap, iszonyú hamar eltelt, annyira nagyon mozgalmas volt. Kristálytisztán emlékszem, ahogy Flórával és Eszterrel ülünk Flóráék irodájában, egy szerver hangosan sípol a háttérben, süt a nap, és Flóra megnyomja a kampány indítása gombot az indie oldalon.( Rengeteget babráltuk az oldalt mielőtt elindítottuk volna, mindig nagyon izgultam, hogy nehogy véletlenül megnyomjam az indítógombot idejekorán, micsoda málőr lett volna). Ez után öt és fél perccel már az RTL klubnak adtunk interjút. Az elkövetkező negyven nap nagyjából úgy telt, hogy meséltünk magunkról és a terveinkről száz és ezer helyen, kaptuk és küldtük a kedves és fontos üzeneteket, játszótérgyártókkal tárgyaltunk, fontos mítingeket tartottunk, napi ötszáz emailt váltottunk egymással, közben pedig a gyerekeink rángatták a szoknyánkat, mert úgy szokták meg, hogy ennél azért több időnk van rájuk. De hát sajnos minden gyerek életében el kell, hogy jöjjön a pillanat, hogy az anyukája ahelyett, hogy vele sütne homoktortát, inkább egy kedves újságíróval beszélget, de legalább vigasztalhatjuk őket azzal, hogy a végén kapnak egy szuper  esélyegyenlő játszóteret. És hála nektek tényleg kapni fognak, ők és még sokan mások. (Ők is nagyon hálásak lesznek, ha rájönnek erre.)

Azt többször elmondtuk, hogy ez csak az első lépés, nem fogunk megtorpanni egy játszótérnél és egy játéknál, az az álmunk, hogy minél több játszótér váljon olyanná, hogy bárki használni tudja. És azt is tudjuk, hogy nehéz lesz elkezdeni használni. A Jancsi például tudom, hogy először el fog küldeni a fenébe, hogy miért teszem rá egy ilyen fura izére egy fura idegen helyen, és másodszor is el fog küldeni, és lehet, hogy huszonkétszer el fog küldeni, és én hagyni fogom neki, de előbb utóbb meg fogja ismerni és szokni, és látni fogja, hogy ez egy játék, amit közösen használhat a többi gyerekkel, és onnantól kezdve ott fog hasalni boldogan rajta a többiekkel, akik tudni fogják már a nevét addigra.

Nem fogunk eltűnni, rendezünk más bulit is, nemcsak kampányzárót, pédául rendezünk játszótér megnyitót, és csak úgy MagikMe bulit, hogy legyen alkalom találkozni egymással,  bicékkel és bócákka, simákkal és fordítottakkal. 

El fogjuk nektek küldeni a személyes köszöneteket, ha úgy kértétek, többen benne lesztek Sena dalában is, az is még simán sláger lehet. Beszámolunk a fejleményekről, küldünk meghívókat és élménybeszámolókat, képeket és híreket. Szóval nem búcsúzunk, csak köszönjük mégegyszer tiszta szívből!

És aki tud, jöjjön ide:

 magikme_kampanyzaro_szorolap_150531_v4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magikme.blog.hu/api/trackback/id/tr397507884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása